Crowd-funding 2018 til bogen LILLE DRENG I RØD TRØJE.

Donations-baseret

Denne crowd-funding handler om at indsamle donationer fra mennesker, der ville være interesserede at støtte trykning og udgivelsen af min selvbiografiske bog: LILLE DRENG I RØD TRØJE. Bogen omhandler klardrømme og hændelser, der gennem mit liv (jeg er nu 78 år) har fulgt mig lige fra jeg var barn. Ofte har jeg ikke forstået, hvad de handlede om, men siden 1964 har jeg skrevet dem op i mine drømmebøger sammen med skitser over, hvad jeg så i klardrømmene.

I 1978 tog jeg til El Salvador i Mellemamerika, hvor jeg efter nogen tid endeligt bosatte mig i byen Antigua i Guatemala. Der i Antigua malede og tegnede jeg alt, hvad jeg så og jeg skrev artikler og bøger om mayakulturen, hvoraf de første 4 bøger er blevet udgivet i Danmark.

Mine klardrømme og ofte besøg fra den anden side var mangfoldige i denne periode og jeg skrev og skitsede altid, hvad jeg havde drømt om og fået besked på. Men jeg forstod på det tidspunkt ikke helt, hvad det hele drejede sig om – hvorfor jeg skulle have alle de drømme og få besøg fra den anden side om natten?

Men der i Antigua i Guatemala begyndte jeg så at male mine klardrømme, fordi j eg først troede, at hvis jeg kunne male det, jeg havde set i klardrømmene, kunne jeg måske til sidst forstå, hvad de handlede om . . . . indtil jeg mødte Kirsten Brabrand, der er en kendt person indenfor den spiritulle verden. Hun hentede mig bogstaveligt i Guatemala og jeg flyttede tilbage til Danmark i 1995.

Gennem Kirsten mødte jeg Marion Dampier-Jeans, som gav mig en sitting og der begyndte forståelsen af alle mine drømme at falde på plads og hun kaldte mig et SLEEPING MEDIUM. Alle mine drømme gennem mit liv handler overordnet om tilgivelse og forsoning.

Nu er bogen blevet skrevet og der er 35 store billeder af mine klardrømme med skitser og Marion Dampier-Jeans har venligst skrevet forordet til bogen.

Jeg har imidlertid selv ingen midler til at få bogen trykt og udgivet – og fordi jeg i de sidste par år har bokset rundt med problemer med hjertet, fik jeg i påsken sidste år en 4-dobb. by-pass operation, som heldigvis gik godt, men jeg fik samtidig en meget kraftig medicinforgiftning, som jeg nu stædigt har formået at træne mig ud af. Min bog er nu færdig og skal grafisk gøres klar til tryk. Det koster alt sammen penge, fordi bogen fortjener et stort format til de mange store billeder og skitser.

Så hørte jeg om crowd-funding – og jeg tænkte; hvorfor ikke? Der må være andre mennesker derude, der er interesserede i drømme og ikke mindst se dem i kunstnerisk fortolkning med alle de symboler, der er i den slags drømme. Og samtidig læse den tekst, der fortæller om dem – med en ordforklaring bagest i bogen, der forklarer, hvad de forskellige symboler betyder.

Så vidt jeg ved, findes der ikke mange bøger, hvor nogen har tegnet og skitse drømme. Alene af den grund tror jeg, bogen vil vække interesse hos mennesker med psykologisk og spirituel interesse. Så hvis du/I finder dette interessant, vil jeg være meget taknemmelig, hvis du/I på denne måde kunne hjælpe mig/os med at få den publiceret ved at sende en donation på min. 350 kr. til denne crowd-funding.

Til gengæld og som tak, vi jeg give dig min sidste bog, I BEGYNDELSEN VAR ORDET, som er en blanding af en kunstbog og en antologi, hvor 13 kendte mennesker giver deres bud på, hvad kommunikation er. Den beskriver et 64 m2 stort vægmaleri, der i dag hænger og kan ses i TV2 Østs forhal i Vordingborg og som har jeg malet til TV-stationen i forbindelse med deres overgang til digitalisering. Billedet handler om kommunikation gennem tiden; kig her for mere infomation

Har du lyst til at støtte dette project, kan du sætte din donation ind på denne konto i Merkur Bank – kontonr. 8401-1052523.

Husk at skrive dit navn og adr.

På forhånd tak for din velvillighed –

Kærlig hilsen
Jørn Bie