I BEGYNDELSEN VAR ORDET - PANEL 8

ÅR 2012 –

Det har været vigtigt for, ikke at falde I den grøft, der negativt på menneskets fremtid. For jeg tror på mennesket, dets enorme muligheder og potentialer, og mennesket ER ved at vågne, hvis man lytte omhyggeligt og vælgr sine informationer med kløgt. På tværs af faggrænser, samarbejder nu åndens arbejdere med håndens. Menneskets altid iboende spirituelle viden og spørgsmål, kommer nu frem I en global målestok der er enestående. Hvis man bevidst fravælger frygten og det negative, opdager man en verden af positivitet og glæde.

Der er en voksende fravælgelse hos mange I verden – på krig, arbedsudnyttelse, økonomisk slaveri, diktaturer, medicinsk diktatur, fødevaremanipulation, corruption-økonomisk som politisk mmm. Hidtil har mennesket bevæget sig mellem Skabelsesberetninger og Big Bang, men nu ser mange mennesker en helt ny mulighed, nemlig, at verden er dem selv, at man skaber selv sit liv og at man kan vælge. Men først og fremmest er stadig flere og flere ved at se, at politiske, økonomiske og religiøse systemer ikke længere slår til.

Uanset hvad mennesket gennem deres så lille tid her på jorden har kommunikeret omkring, er der eet fælles spørgsmål, der altid, på tværs af alt har trængt sig på: Hvem er jeg, og hvorkommer jeg fra, og hvor går jeg hen. Det er denne vægs alt overorseende “besked” og som slutbillede, har jeg malet en gravid kvinde, siddende på den store historiebog – menneskets historie. Hun henter sin energy fra det store univers, for hun ved godt, at i det små, således også I det store. Og hun ved, at hendes barn, er det nye barn, med alverdens nye muligheder.

Bog af Jørn Bie

I bogen finder du finde uddybende forklaringer, mange flere oplysninger og detaljer om vægmaleriet. Læs mere